Szórakozás

Virágot hagyott a kifosztott autóban

rózsa (rózsa)
rózsa (rózsa)

Két szál rózsát hagyott egy feltört kocsi csomagtartójában egy most elfogott 20 éves férfi. Tucatnyi bűncselekmény van a rovásán.

Elfogták a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói azt a 20 éves sükösdi férfit, aki hét autót tört fel az elmúlt egy hónapban Vásárhelyen. Éjszakánként dolgozott. Az autókban hagyott értékeket vitte magával.

Virágot hagyott az áldozatának

A rendőrség egy nem mindennapi autófeltöréséről számolt be. Október 31-én épp hazafelé tartott, amikor a Nyárfa utcán egy kocsi lezárt csomagtartóját kinyitotta, abból a hangfalakat és a rádiót ellopta, majd a helyükre két szál rózsát tett.

A nyomozók novemberben 8-án éjszaka, egy újabb bűncselekmény előkészületei közben fogták el. Figyelőként unokatestvére és annak élettársa segítette, így őket is előállították.

Hosszú a bűnlajstroma

A reggelig tartó kihallgatások eredményeként a rendőrök gázolaj, motor és bolti lopással is meggyanúsították, továbbá kiderült, októberben elvitt egy autót a Botond utcából, átment vele Szegedre, majd később visszavitté az eredeti helyére.

De nem csak a vásárhelyi rendőrök keresték. A Bajai Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt korábban elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

GPS, telefon, autórádió

A vásárhelyi nyomozók házkutatást tartottak nála. A bűncselekményekből származó értéktárgyak jelentős részét megtalálták.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya üzletszerűen elkövetett lopás és jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik