Szórakozás

Rettegett bűnbandát buktatott le a fagyállós gazda

fagyálló folyadék (fagyálló, )
fagyálló folyadék (fagyálló, )

Lopott tárgyakat találták azoknál a fiataloknál, akik ittak a mérgezett borból.

Ahogy azt mi is többször megírtuk, a november 1-én mérgezésben meghalt fiatalember rendszeresen dézsmálta a ma már csak „fagyállós gazdaként” emlegetett vácszentlászlói V. Pál Gyula meggyborát.

A halála után indított nyomozás azóta bebizonyította, hogy valóban a meglopott férfi tette a fagyállót a borba, hogy megleckéztesse a tolvajokat.

Más is kiderült azonban: a faluban nyílt titok volt, hogy „nem magányos tolvaj, hanem egy kisebb bűnszervezet fosztogatja módszeresen Vácszentlászló házait”.

A Vasárnapi Blikk úgy tudja, a rendőrség a bortolvajnál és feltételezett társainál tartott házkutatásokon több nemrég eltűnt tárgyat talált meg. Állítólag még a fagyállós gazda gyermekeinek játékaiból is előkerült néhány darab, bár rejtély, ezeket miért vitték el. Mint ahogy egyelőre azt sem tudni biztosan, hogy a halállal végződő borlopásban a társaság többi tagja is részt vett, vagy ők csak ittak a meggyborból. A faluban ma is félnek tőlük az emberek és nem mertek beszélni a lap újságírójának.

Mindenesetre a halálos fagyállómérgezés óta Vácszentlászló utcáit valósággal ellepték a rendőrök – áll a cikkben. Egy rendőrautó V. Pál Gyula, a meggybort és a tolvajt megmérgező gazda háza előtt áll, illetve az utcájában gurul fel s alá, mivel a férfit halálosan megfenyegették, és személyi védelmet kért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik