Gabriela Isler, Miss Universe 2013 (Gabriela Isler, Miss Universe 2013)
Szórakozás

Ő idén a világ legszebb nője

A venezuelai Gabriela Isler fejére került a Miss Universe 2013 nemzetközi szépségverseny győztesének járó korona szombaton Moszkvában.

Az orosz fővárosban rendezett döntőben a 25 éves hölgynek a tavalyi győztes, az amerikai Olivia Culpo adta át helyét, akárcsak az arany és platina koronát. Az új világszépe a világ öt kontinenséről érkezett 86 versenyző közül emelkedett a “királynői” magaslatra.

A szombati döntőbe bejutott öt versenyző közül négy spanyol ajkú volt. A spanyolországi Patricia Yurena Rodriguez második lett és az utolsó pillanatig “küzdött” szépsége erejével a brazil Jakelyne Oliveire és az ecuadori Constanza Báez is.

A szépség-világversenyek 62 éves történetében most először rendezték meg a Miss Universe-t Moszkvában, mégpedig a fényűző Crocus City Hallban. Venezuela büszke lehet földjének gazdag “szépségtermésére”, hiszen ez volt a hetedik alkalom, hogy ennek az országnak a szülötte hódíthatta el a szépségkirálynői címet. A latin-amerikai országot ebben csak az Egyesült Államok előzi meg, amelynek hat évtized során nyolc képviselője nyerte meg a világversenyt.

Ajánlott videó