Szórakozás

Vad motorosokból és konzervatív keresztényekből lettek Elvis hasonmásai

Évi egy fotóra gyűlnek össze a pasi-hétvégézők, döbbenetes bajusz- és barkódömpinggel.

Egyszerre vicces, cuki és menő az a képsorozat, amelyet egy imgur-felhasználó pakolt fel a képmegosztóra.

Az úriember 2008 óta minden évben egyszer pasis hétvégét tart egykori osztálytársaival; amikor – ahogy azt elképzeljük – söröznek, kibeszélik a párkapcsolati problémáikat, játszanak, lazulgatnak. A csúcspont azonban nem a közös lealjasodás szokott lenni, hanem a szombat reggel, amikor minden évben más- és más tematikát követve beöltöznek és csinálnak egy közös fotót. A legfontosabb: öltözzenek akár vagány motorosnak, akár Elvis Presley-imitátornak, kötelező elem az arcszőrzet. Nézzük az eddigi csoportképeket!

Az első év: itt azért látunk renitenseket, akik a bajusznak csak egy nagyon kezdetleges formáját tudják felmutatni. Láthatóan itt még nem volt kiforrott a koncepció.

 

Na, ez már sokkal ütősebb! Vad motorosokat látunk, az arcszőrzet is már-már tökéletes. Állítólag amikor csoportosan közlekedtek a városban, a járókelők átmentek az út túloldalára.

 

A harmadik évben Amis-közösségnek öltöztek a fiúk. Annyira autentikus lett a maskara, hogy akik meglátták őket, azt hitték, hogy a gyülekezet tagjai komoly céllal érkeztek a városba.

 

A következő találkozásnál a vékonyka bajusz volt az előírás. Bár a ruházat így kissé szedett-vetett, de az összhatás mégis erős.

 

2012-ben egy csapatnyi Elvis Presley-hasonmás gyűlt össze a pasihétvégére. A kopasz Elvis-imitátorok erőfeszítéseit különösen nagyra értékeljük.

 

2013: az eddigi utolsó összeröffenés hozta messze a legjobb eredményt: kosárcsapat, egyenatléta, 70-80-as éveket idéző fejpántos-mikrofonfrizurás funkys stílus – tökéletes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik