Szórakozás

Balázs Fecó: Miért szakítottak el az anyámtól?

Arról még Fecó fia sem hallott, hogy az édesapjának milyen nehéz gyermekkora volt.

“Nem ismertem az anyámat – mondja ki Balázs Fecó a súlyos mondatot, mint aki túl akar lenni a nehezén már az elején. Fogalmam sincs, ki volt, miért szakítottak el tőle, miért mondott le rólam, és miért nem beszélt róla soha az apám és a nagymamám…” – mondta a Story magazinnak a Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, aki eddig még fiának sem beszélt erről.

Vajon mi mindenen ment keresztül a zenész, hogy dalai jobbára csalódásról, szomorúságról, torokszorító érzésekről szólnak? Mi nyomhatja Balázs Fecó szívét? A Story magazin e heti számából kiderül!

Balázs Fecó egyébként majdnem pontosan két éve, hatvan évesen adta nősülésre ismét a fejét, holott korábban, válása után eldöntötte, hogy soha többé nem akar nősülni. Tizenhárom évvel ezelőtt, amikor megszületett a kisfia, Fecó, még nem érezte fontosnak, hogy párjával egy papír is összekösse őket, mára azonban rájött ez a kötelék igen is fontos. Így nem sokkal hatvanadik születésnapja előtt, teljes titokban, és szűk családi körben nőül vette egyetlen gyermek édesanyját.

Fotó: Archív

Ajánlott videó

Olvasói sztorik