Szórakozás

Berki Krisztián: Nők nincsenek, csak alkohol

berki-krisztian(1)(210x140)(2).jpg (berki krisztián, )
berki-krisztian(1)(210x140)(2).jpg (berki krisztián, )

Az egykori Fradi-vezér Ausztriában ünnepli kislánya születését, míg kedvese Pamela még kórházban van.

Október 29-én 2880 grammal megszületett Berki Krisztián és Pamela kislánya, Natasa Zselyke. Az Édes Élet szereplőivel azóta érthetően madarat lehet fogatni. Igaz a szülés nem volt zökkenőmentes, mert Pamela 9 órát vajúdott, amikor az orvosok végül a császár mellett döntöttek. Mivel a pici november elejére volt kiírva Krisztián nyugodtan utazott Ausztriába síelni, de amint meghallotta, hogy érkezik az apróság, helikopterrel hazautazott. Kicsi babusgatás után azonban újra visszament sípályára.

“Ez a tejfakasztó buli. Nem mindegy, hogy Budapesten egy bárban ünneplek, vagy itt Ausztriában? Minek üljek otthon? Pamelának így sem kell aggódnia, mert nők nincsenek, csak alkohol” – mondta az egykori Fradi-vezér, aki azt is elárulta, hogy az apaság teljesen megváltoztatta a gondolkozását.

“Valahogy most minden más. Amikor a picit kivették Pamela hasából, akkor 20 percet voltam kettesben Natasával. Elmondhatatlan élmény volt…alig várom, hogy hazavigyem őket a kórházból. Tudom, hogy Natasa nagyon jó kislány lesz, hisz dupla skorpió lett. Nem félek attól, hogy túlzottan rossz döntéseket hozna az életben, hisz támaszként mindig mellette leszünk. Bár azt be kell valljam, annak nem örülnék ha 20 év múlva saját hasonmásom udvarolna neki, ennél jobbat érdemel” – nevetett Berki.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik