Szórakozás

Többször is megölte volna magát az anyagyilkos

Gyogyszer(2)(960x640)(5).jpg (orvosság, tabletta, gyógyszer, egészségügy, patika, gyógyszertár, )
Gyogyszer(2)(960x640)(5).jpg (orvosság, tabletta, gyógyszer, egészségügy, patika, gyógyszertár, )

A vádirat szerint a gyógyszerfüggő 21 éves férfi januárban egy vita után megfojtotta anyját, majd késsel elvágta a nyakát.

A fiú és édesanyja között rendszeres konfliktusokat okozott a vádlott több éve fennálló gyógyszerfüggősége, ami miatt a vádlott többször is ellopta édesanyja értéktárgyait, hogy azokat eladva gyógyszerhez jusson. Az asszony ezért a vele egy háztartásban lakó fiát a házból többször kitiltotta, és kulcsait elvette.

A vádlottat édesanyja január 27-én egy szóváltást követően ismételten megkérte, hogy költözzön el. A vádlott távozott a házból, az egyik helyi presszóban a korábban beszedett gyógyszerekre alkoholt ivott, azonban este hat óra körül visszatért a házhoz, ahol vita alakult ki, majd megölte az édesanyját.

A szegedi bíróságon a vádlott nem tett vallomást, így a korábbi vallomását olvasták fel, amelyben gyilkosságot elismerte. A férfinak korábban több öngyilkossági kísérlete is volt, és gyógyszerfüggősége miatt többször állt pszichiátriai kezelés alatt. A szakértői vélemény szerint azonban nem szenvedett elmebetegségben, gyengeelméjűségben, tudatzavarban a cselekmény elkövetése idején.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik