Szórakozás

Nézze meg, hogyan bújt el egy török nő a csomagtartóban!

A 39 éves nő a nagylaki határon bukott le.

Szombaton Nagylakon egy francia személygépkocsi csomagterében megbújva találtak egy török asszonyt a közös ellenőrzést végző magyar és román rendőrök. A 39 éves nő azért rejtőzött el, mert nem rendelkezett schengeni vízummal és tartózkodási engedéllyel – tájékoztatta szerkesztőségünket Szenti Szabolcs. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: a nőt csempésző 40 éves török férfit a román határőrizeti szervek őrizetbe vették.
A rendőrök péntek reggel az 55-ös számú főúton egy szerbiai személygépkocsit állítottak meg, amelyben a sofőr mellett hét ember zsúfolódott össze. A járőrök megállapították, hogy a török és koszovói állampolgárok – köztük 3 gyermek – nem sokkal korábban illegálisan lépték át a zöldhatárt. A 32 éves szerbiai állampolgárságú sofőr pénzért Nyugat-Európába vitte volna őket. A gépkocsi vezetőjét őrizetbe vették és gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.
Egy nappal később a járőrök 6 embert fogtak el Ásotthalom külterületén, akik illegálisan lépték át a schengeni határt. A 4 koszovói határsértőt 2 szerbiai embercsempész segítette, akik fejenként 250 euróért vállalták, hogy megmutatják az utat a Nyugat-Európába tartó csoportnak. A rendőrök mindkét férfit őrizetbe vették, és hétfőn bíróság elé állnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik