Szórakozás

Nem fizette be a bírságot, lecsukhatják Sebestyén Balázst

forint (forint)
forint (forint)

Hivatalos végzést kapott a műsorvezető, ami szerint elzárást kaphat egy be nem fizetett bírság miatt.

Sebestyén Balázs maga mesélt rádióműsorában arról, hogy egy be nem fizetett bírság miatt börtönbe kerülhet. Egy tízezer forintos szabálysértési bírságot követelnek a műsorvezetőn, aki a jelek szerint “elfelejtette” rendezni a tartozását.

“Egy picit meg vagyok ijedve, mert kaptam egy végzést a Budaörsi Járásbíróságról, ami nem tűnik túl megnyugtatónak. Azt írják, hogy beterjesztették egy állítólag általam be nem fizetett helyszíni pénzbírság átváltoztatását elzárásra. Jelen pillanatban ott tartunk, hogy ha nem lépek ez ellen, akkor engem elzárnak. Tízezer forintom van szabálysértésként, ami azt jelenti, hogy két napot kellene rács mögött töltenem” – mondta a Morning Show adásában Sebestyén Balázs.

Úgy tűnik, Balázs nem éppen szerencsés korszakát éli, az általa és Vadon Janival fémjelzett műsort, a Vundersőn és Zuperszexit ugyanis levették az élő műsorról. Nemrégiben pedig épp ebben a műsorban verte ki a biztosítékot a műsorvezető-páros azzal, hogy Egervári elhunyt feleségével viccelődtek.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik