Szórakozás

Az Antarktiszon ad koncertet a Metallica

Kik fognak tombolni a népszerű zenekarra világ leghidegebb pontján, ahol esetenként mínusz 70 fokot mérnek? Erre voltunk kíváncsiak mi is!

Egy antarktiszi helyszínen, a Carlini bázison lép fel a világhírű banda. A csapta mostanra a világ minden szegletét bejárta turnéik során, eddig csak a déli sarkvidék maradt ki a szórásból. A tervezett koncerthelyszín, az említett argentin bázis ugyanis 120 kilométerre található a világ jégbe fagyott kontinensétől, az Antarktisztól – írja a Paraméter.

A hírek szerint a banda csillagászati összegért vállalta a zenélést, ám csak egy úgynevezett „unplugged”, azaz erősítők nélküli, akkusztikus produkciót mutat be, hogy ne zavarják meg a terület állatvilágát. Ebből kifolyólag a koncert vendégei is csak fülhallgatón élvezhetik az előadást.

(fotó: livescience.com)

A Metallica már javában készül a rendhagyó koncertre, ez látszik Facebook oldalukon is, ahol nemrég a következő üzenetet osztották meg: „Pack some warm clothes… we’re going to Antarctica” vagyis: becsomagolunk néhány meleg ruhát, megyünk az Antarktiszra!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik