Szórakozás

Így szedd fel a dögös szőkét a szomszédból!

Íme az Agymenők jó tanácsai csajozás témakörében az igazi kockáknak.

Leonard Hofstadter tipikus kocka: mélynövésű, visszahúzódó, asztmás fizikus, akit az anyja idegronccsá változtatott gyerekkorában. Nagy hátrányára, hogy egy szociofób zsenivel, Sheldon Cooperrel él egy fedél alatt. Aztán beköltözik a szomszédba a címlaplány alkatú Penny és mindent megváltoztat. A kocka végre becsajozik! De hogy csinálja?

Felejtsd el anyádat

18 éves korodig a születésnapodat se engedték megünnepelni a szüleid? Ágybavizelés lett a gyerekkori stressz vége? A kétségbeesés nyomát se mutasd! A legfiatalabb Hofstadter sokáig szó szerint kutatta az okát annak, hogy miért sikertelen a nőknél. Amikor azonban kiverte a fejéből anyja lehúzó félmondatait, egy csapásra minden egyszerűbbé vált.

Az okos az új szexi, de azért óvatosan!

Leonard és Penny kapcsolatában is akadtak buktatók és nehézségek, szakítottak is, és ebben komoly szerepet játszott az, hogy a srác több időt töltött barátaival szerepjátékozva és sorozatokat darálva, mint dögös barátnőjével az ágyban. Amikor pedig együtt voltak, bonyolult fizikai okfejtésekkel zavarta össze a lányt. A tudás menő, de mértékkel ütős csak igazán!

Ha már szerepjáték

Középfölde dobókockás, társasjátékos felfedezése mellett a szerepjátékoknak van egy másik, izgalmasabb verziója is. Amit bizony, egy szőke feltörekvő színésznő is értékelni tud, még akkor is, ha a jelmez éppen a Trónok harcából vagy épp A Gyűrűk Urából van. A lényeg, hogy elég szexi legyen!

Vállald büszkén, hogy odavagy Supermanért!

Szemüveg ide vagy oda, Leonard reménytelenül futotta a köröket azért, hogy Penny ne csak a Clark Kentet lássa benne, hanem észrevegye az álca mögött lapuló Supermant is. Önzetlenül segített a lány exének költözködni, végighallgatta a szőkeség minden siralmát, majd akkor vetette be a lézerszemét, amikor Penny legkevésbé számított rá!

De nehogy szex közben kérd meg a kezét!

Leonard elkövette a hibát, hogy Penny kezét pont az ágyban, váratlanul kérte meg. A bizonytalankodás azonban nem vezet semmi jóra, és ne feledd, ha már idáig eljutottál, a gyerekeitek jó eséllyel nemcsak okosak, hanem szépek is lesznek.

Az Agymenők 6. évada minden pénteken 20:00-tól, a Comedy Centralon sokkol további jó tanácsokkal! Ismétlés szerda esténként 21:00-kor.

Ajánlott videó