Szórakozás

Összebalhéztak az X-Faktor mentorai

Toth-Gabi-es-Geszti-Peter(960x640)(1).jpg (tóth gabi, geszti péter,)
Toth-Gabi-es-Geszti-Peter(960x640)(1).jpg (tóth gabi, geszti péter,)

Nemcsak a kamerák előtt forrtak az indulatok, de a színfalak mögött is.

A mostani, vasárnapi élő adás során feszült egymásnak először úgy istenigazából az új X-Faktor mentorgárdája. Geszti szerint most érezték igazán a többiek először a saját bőrükön, mennyire komoly a tét, és bizony azok a versenyzők is kieshetnek, akik már a szívükhöz nőttek.

“Érdekes volt nézni, ahogy a mentortársaim kezdenek egyre idegesebben viselkedni. Most kezdik felfogni, hogy itt bárkit elveszthetnek, és ez realizálódott bennük. Folyamatosan együtt vagyunk a mentoráltjainkkal, természetesen erős kötelék alakul ki közöttünk, úgyhogy ezen nem csodálkozom” – mondta el Geszti Péter a Blikknek.

Tóth Gabiból mentoráltja, Tóth Marci kiesése után kirobbant, hogy úgy érzi, Szikora most állt bosszút rajta az MDC kiesése miatt.

“Megmondom őszintén, haragszom Szikorára, és ezt vállalom is. Most ebben egy kicsit bosszút éreztem az MDC-vel történtekkel kapcsolatban. Én viszont annál sokkal tisztább és sokkal nagyobb lelkű ember vagyok, mint hogy egy ilyet meg tudjak lépni. Nem értem. Nem értek egyet Szikora Robival, Marcinál vannak itt sokkal gyengébb énekesek is” – fogalmazott Tóth Gabi.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik