Szórakozás

Bugyi is villant a VV6 válogatóján

valóvilág (valóvilág, )
valóvilág (valóvilág, )

Bugyivillantás, ciki arcok és nagy vágyak az RTL-nél. A Hír24 stábja a ValóVilág6 hétfői válogatóján járt.

Az RTL II-n induló ValóVilág6 első válogatására több ezer jelentkezőt vártak az RTL Klub stúdiójához. Az ország minden tájáról érkező exhibicionistákról előbb fotó készült, aztán pedig egy rövid beszélgetésben kellett meggyőzniük a szerkesztőket arról, hogy ők a legmegfelelőbbek a realitybe. A castingon mi is ott voltunk, hogy még a ValóVilág képernyőre tűzése előtt megmutathassuk, kik lehetnek a következő villalakók.

Fura arcokból nem volt hiány. Volt, aki a verseny miatt váltott hajszínt, néhányan külön produkcióval készültek, mások pedig még azt is megmutatták a cél érdekében, hogy mi van a szoknyájuk alatt. A legtöbben az ismertség esélye miatt jelentkeztek a VV6 válogatójára, hiszen szentül hiszik, hogy a valóságshow megváltoztatja majd az életüket. Vagy legalább minden nap berúghatnak ingyen.

Nézze meg, hogy kik jelentkeztek a ValóVilág idei szériájába:

Mi lett velük?

Ismertség, fődíj, pénz, buli, karrier, munka – ezrek vágnak neki a valóságshow-k válogatóinak ilyen célkitűzéssel, de az élet még a győzteseknek sem hozta el a sikert. Tanulságos, hogy folyamatosan fennmaradó sikert, (sikeres) új életet, karriert tulajdonképpen csak Majka tudott elérni – ő tényleg ugródeszkának használta a valóság show-ját. A többiek pár másodperc repülés után sokszor a betonon koppanva ocsúdtak a mámorból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik