Szórakozás

Ez Keleti Andrea hihetetlen energiájának titka

Keleti Andrea (Keleti Andrea)
Keleti Andrea (Keleti Andrea)

Szerinte a tánc önmagában nem elegendő az álomalakhoz, Andrea elárulta ő egész évben a mozgás és az aktív pihenés elkötelezett híve.

Az ország legsikeresebb táncműsorából megismert Keleti Andreának még két gyermek után is kifogástalan az alakja. Nem véletlenül, hiszen köztudott, hogy a sport élete szerves részét képezi – írja a LifePR.

Sokan azt gondolják a tánc, mint hivatás, elegendő ahhoz, hogy valaki tökéletes alakkal rendelkezzen, valójában azonban Keleti Andi szerint, az izomfejlesztésre ilyenkor kevés idő jut, és bizony a kor előrehaladtával neki is egyre inkább oda kell figyelnie önmagára. „A mindennapi edzésre igyekszem mindig időt szakítani, de nem mindig sikerül, mert elég elfoglalt vagyok. Bár bizonyos szempontból szerencsésnek érzem magam, amiatt, hogy táncot tanítok, hiszen így gyakorlatilag hetente 4-5 alkalommal átmozgatom a testemet a tánciskolában. Viszont ez igazából cardio edzés, tehát állóképesség segítő, szíverősítő, vérkeringés javító hatása van”- árulta el a csinos táncosnő, majd hozzátette, újabban egy Hollywoodban és hazánkban is népszerű vibrációs edzésformával tartja formában magát.

Fotó: RTL Klub

Egy-egy gyakorlathoz csak nagyon rövid időre van szükség, és ugyanolyan izomlázas lesz tőle az ember, ha nem jobban, mint egy hosszú 1-1,5 óráig tartó edzéssel”- mesélte boldogan Keleti Andrea, aki a vakációk alatt is az aktív pihenést részesíti előnyben. „Ha a családdal megyek nyaralni, akkor nálam két teljes nap mindig alvással telik.

Ez általában elég ahhoz, hogy felöltődjek, utána viszont hihetetlen energiabombává változom. Ha tehetem beiratkozom mindenféle órára, rengeteget teniszezünk, görkorcsolyázunk. A gyerekek ezért külön hálásak, mert érzik milyen sokat foglalkozom velük, holott csak magamat szórakoztatom közben”- árulta el a népszerű táncosnő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik