Szórakozás

Justin Bieberré operáltatta magát

Justin Bieber (Justin Bieber)
Justin Bieber (Justin Bieber)

A 33 éves Bieber-fanatikus, eddig öt évet és 100 ezer dollárt pazarolt arra, hogy úgy nézzen ki, mint rajongásának tárgya.

Íme az irigylésre méltó pofi / Justin Bieber – Northfoto

Toby Sheldon, akit már csak Toby Bieberként emlegetnek, hóbortján kívül amúgy dalszövegíró. Hogy elérje célját, számos plasztikai műtétnek vetette alá magát: többek között lefaragtak az állából, feltöltötték a száját, felvarrták a ráncait, de volt hajpótlása is – írja a Daily Mail, ahol megnézheti a férfi átalakulását.

A tinédzser popsztár haja kifejezetten a rögeszméjévé vált. Eddig 21 ezer dollárt költött a hajátültetésre, hogy hajszálra pontosan úgy álljon, mint kedvencének.

Mint elmondta, csakis Justin baba arcáért van megőrülve, nem a zenei teljesítményéért.

“Nyolc különböző sebészhez is elmentem, mire végre valaki bevállalta.” – panaszkodott a férfi.

Nincs megállás

Legutóbb pedig a Dél-Koreában és az USA-ban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, három részből álló „mosolyműtéten” esett át, hogy olyan legyen a mosolya, mint 19 éves bálványának. Ezután hetekig alig bírt enni, ráncfelvarrásai után pedig gyakorlatilag semmit nem látott.

A beverly hills-i sebész felemelte a felső ajkait, hogy jobban látszódjon a felső fogsora, és leszívatta a zsírt az álláról. Mindezt 30 ezer dollárért.

A férfi nem akar leállni, ugyanis még mindig nem elégedett az eredménnyel. A következő projektje egy orrplasztika lesz. Legutóbb hihetetlen boldogság érte, mert egy italboltban nem akarták elhinni, hogy elmúlt 18.

Semmi nem volt hiábavaló.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik