Szórakozás

Bódi Szilvi: „Madonnával feküdtem le”

Úgy tűnik, az egykori szépségkirálynőnk nem tudja kiverni a fejéből Madonnát és az ő fülbemászó dallamait.

Az egykori szépségkirálynő, modell és címlaplány az alábbi szöveget osztotta meg rajongói oldalán, a népszerű közösségi portálon:

Madonnával feküdtem le és úgy néz ki, hogy nem sikerült kialudnom őt a fejemből, mert vele ébredtem, újra itt van és duruzsol a fülembe… :)” Imádom a zenéit és a dalszövegeit. Zseniális a nő ahogy fogalmaz.

Szilvi egy videót linkelt írása mellé, hogy ezzel is kedvenc énekesnője előtt tisztelegjen. Néhány rajongó valószínűleg félreértelmezte, vagy csak poénra vette a poszt első mondatát, mert merészen bizonygatják: bizony ők is lefeküdnének Madonnával.

(forrás: Facebook)

Tőle szoktam idézni, amikor arra a kérésre reagálok, hogy csináljak már valamit óvatosabban, biztonságosabban, vagy éppen ne csináljak extrém sportokat, vegyek már vissza a lendületemből, ne éljek annyira veszélyesen, stb” – írja a népszerű modell.

Ilyenkor általában azt mondom, amiről Madonna is énekel itt: Mondd a szélnek, hogy ne fújjon Ha valami annyira én vagyok, attól függetlenül, hogy ez más megítélése szerint jó vagy rossz, helyes vagy helytelen, akkor azt minek dobjam el?! Komolyan azt várják tőlem, hogy pont önmagamat adjam fel?! Sokan nem értik, de ebbe halnék bele. Számomra az lenne a lassú öngyilkosság, ha más életét magamra erőltetve próbálnám élni a sajátnak mondott életemet.

Íme a szóban forgó dal egy koncertfelvételen, mely magával ragadta Bódi Szilvit, neked hogy tetszik?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik