Szórakozás

Várandósan esett szerelembe a Barátok közt szereplője

Furedi-Nikolett(1)(960x640).jpg (Füredi Nikolett)
Furedi-Nikolett(1)(960x640).jpg (Füredi Nikolett)

Füredi Nikolett, a sorozat dr. Sarudi Lillája nehéz helyzetbe került: döntenie kell gyermeke édesapja és új szerelme között.

Különös helyzetbe került a Barátok köztben többször is feltűnő Füredi Nikolett. Az Operett énekes-színésznője hónapok óta őrlődik a család és új szerelme között. Nikolettre ugyanis akkor talált rá az új szerelem, amikor már a szíve alatt hordta magzatát, akit pszichológus férjével korábban már olyannyira szerettek volna. A csinos színésznő Szentmártoni Norman kollégájával esett szerelembe a Szépség és a szörnyeteg című darab németországi turnéján.

“Niki is benne volt a csapatban. Tavasszal Németországban turnéztunk a Szépség és a szörnyeteg című darabbal. Már ekkor észrevettük, hogy vibrál a levegő közte és Norman között. Valóban összeillenek. Felnőtt emberek lévén mindketten tisztában voltak vele, hogy tilosban járnak, de aki volt már őszintén szerelmes, az tudja, hogy nincs észérv, amely képes legyőzni a szív szavát” – mesélte a Borsnak a társulat egyik tagja.

A színésznő kislánya, Natasa ma már három hónapos, és bár a lap információi szerint jelenleg a férjével él Nikolett, szülés előtt az édesanyjához költözött és oda is vitte haza a kisbabát. A Barátok közt színésznője közben két napra szerelmét is meglátogatta, férjére hagyva a kislányt. A férj ezt nem is hagyta szó nélkül, és a Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét Nikolett anyaságra való alkalmasságáról. Az azonban a lap szerint biztos, hogy mindhárman nagyon szeretik a kis Natasát, és Norman is szívesen nevelné Nikolettel közösen, a színésznő azonban még nem szánta el magát a döntő lépésre.

“Mivel az igazság elhallgatása és a dolgok megkerülése nem stílusom, közlöm: igen, sajnos igaz, hogy házasságom jó ideje válsággal küszködik. Mint jó páran, mi is azt gondoltuk, hogy egy gyermek érkezése – amire oly régen vártunk – megoldja a dolgokat, de sajnos nem így lett, sőt amilyen a sors és az élet, a várandósságom alatt még nagyobb érzelmi hullámvasút következett. Kismamaként egy három hónapos csecsemővel – fájdalmat és nehézségeket okozva a környezetemnek – rendbe kell raknom az életemet, amelyhez most elsősorban időre és nyugalomra van szükségem” – mondta a Borsnak szomorúan az anyuka.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik