Szórakozás

Nagy ötletek kis bajokra

Némi ötleteléssel elképesztő dolgokat hozhatunk, a kukába hajított dolgainkból. Íme a lista, mire jó az üres flakon, a szakadt harisnya, és WC-guriga.

Elképesztő kreativitás, környezettudatosság és – néhány kép láttán, az az érzésünk – némi ízlésficam jellemzi a Favmy.com által összegyűjtött „találmányok” kiötlőit.

(Forrás:Favmy.com)

Fő a találékonyság

Az oldal pofon egyszerű, többségében filléres, mégis nagyszerű ötleteket sorol fel olyan mindennapi problémák megoldására, mint, hogyan töltsünk fel egy vödröt a fürdőszobai csapnál, mit tegyünk a folyton lecsúszó sliccünkkel, miként kerüljük el, hogy a porszívó, a poron kívül mást is felszippantson, hogy előzhető meg, hogy kalapálás közben az ujjunkra csapjunk, vagy épp, hogy hogyan tartsuk melegen az ételt, amíg haza érünk vele.

(Forrás:Favmy.com)

A további majd száz remek ötletért kattintson ide.

A képek közt nézelődve az az érzésünk támad, hogy minden, amit eddig szemétnek hittünk, jó valamire. Ki gondolta volna például, hogy az üres mosószeres flakon tolltartónak, de szemeteslapátnak is jó, a vállfák pedig multifunkcionális eszközök lehetnek a konyhában.

Ha végigfutjuk az ötletbörzét, azt is megtudhatjuk, hogyan szedik le az eper levelét az igazán profik.

(Forrás:Favmy.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik