Szórakozás

Ők vezetik majd a Golden Globe-ot

golden globe (golden globe, )
golden globe (golden globe, )

Jövőre és 2015-ben is Tina Fey és Amy Poehler lesz a Golden Globe-díj átadó ceremóniájának háziasszonya, akik idén nagy sikert arattak szereplésükkel.

A filmdíjat odaítélő hollywoodi külföldi tudósítók szervezete (HFPA) kedden jelentette be, hogy a következő két évben is a két népszerű komika vezényli le a gálát. Tina Fey és Amy Poehler párosa házigazdaként idén debütált a januárban tartott Golden Globe-on, ahol nagy sikert arattak.

A színésznők a brit Ricky Gervaistől vették át a stafétabotot. A brit komikus egymást követő három alkalommal vezette a díjátadót – annak ellenére, hogy a hollywoodi sztárokra és magára a HFPA-ra tett csípős megjegyzéseivel egyesek szerint többször is túllőtt a célon.

Tina Fey és Amy Poehler sokszor szerepelt együtt a Saturday Night Live című tévéshow-ban. Fey később A stúdió, Poehler pedig a Városfejlesztési osztály című szériában ért el nagy sikereket.

A Golden Globe-ra való visszatérésüket a HFPA elnöke, Theo Kingma “csodálatos hírnek” nevezte. Mint fogalmazott, a két komika a lista élén volt, és a szervezet el van ragadtatva, hogy a következő két évben is ők lesznek a házigazdák.

Az Arany Glóbusz-díjakat 2014. január 12-én osztják ki 71. alkalommal, a jelöltek névsorát december 12-én hozzák nyilvánosságra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik