Szórakozás

Indiai ruhába bújtak a Jóban Rosszban színésznői!

Színes leplekbe bújik a Bodolai házaspár, Gyöngyi és Emil. Csillagkút hétköznapjait igazi bollywoodi csillogás váltja fel. A Jóban Rosszban története szerint újra Emil regénye elevenedik meg, így ezúttal indiai ruhába bújnak a sikersorozat színészei.

Cseke Katinka, Madár Vera, Tóth Roland, Nádas György és Benkő Géza is megtapasztalhatta, milyen lehet egy forgatás Bollywoodban. A színészek indiai ruhákba bújtak és egy rövid koreográfiát is megtanultak a Jóban Rosszban legújabb epizódjának rögzítéséhez.

Mindig örülök, ha Böbe egy kicsit más lehet, mást is kipróbálhat. Most újra Emil regénye kapcsán bújunk jelmezekbe. India hozzám nem áll túlzottan közel, inkább Verát és Gézát érdekli ez a kultúra. Én nehezen tudnám elképzelni magam nap, mint nap ilyen leplekben, de szerintem Verának kifejezetten jól áll. Az indiai ételeket sem bírom annyira, inkább jöjjön a paprikás krumpli vagy egy jó pörkölt” – mondta nevetve Cseke Katinka.

Bodolaiék korábban már Egyiptomba és a francia idegen légióba is elrepítették a nézőket, de a színészek szerint az indiai jeleneteken túl is bőven várnak izgalmak a Jóban Rosszban nézőire ősszel. Az események alakulásához pedig a titokzatos indiai producer (Joshi Bharat) feltűnésének is köze lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik