Szórakozás

Váci dal lehet a kereskedelmi rádió himnusza

Indulóját keresi a Juventus rádió reggeli műsora, versenyben van a váci szerzőpáros is.

A Juventus rádió új, Helló Budapest című reggeli műsorának hivatalos himnuszát keresi a kereskedelmi adó. A műsor vezetői, Fömötör Márti és Esperes Ákos várja a hazai ismert és kevésbé ismert zenészek által írt dalokat.

Erre a pályázatra készült a Jó reggelt Budapest című dal, amelynek zeneszerzője és szövegírója is váci. A szöveget az idén az önkormányzat művészeti díjával jutalmazott Toldi Tamás írta, aki korábban Varga Miklós és Szűcs Judith számára is alkotott szöveget, a zenét pedig Loksa Levente szerezte.

Toldi Tamás Heilig Gáborral közösen írt dalokat a 2007-ben megjelent Majsai Gábor „SWING, SWING, SWING” című albumához, amely 2008-ra aranylemez lett. Az albumot korábban már jelölték Fonogram-díjra az “Év legjobb jazz albuma” kategóriában. Toldi Tamás gyakran vállal szerepet váci és országos kulturális rendezvényeken. Tamás nevéhez fűződik még Vác dalának elkészítése is, amelyet már számos váci rendezvényen hallhattunk.

Nem kizárt, hogy a mostani, Jó reggelt című dal lesz a Helló Budapest című műsor főcímzenéje. Erről a rádióadó hallgatóinak szavazatai mellett egy szerencsés hallgató, valamint egy ismert zenész dönt majd. Szavazni lehet a dalra a rádió honlapján, illetve facebook-os oldalán.

És most hallgassuk meg a versenyben lévő dalt:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik