Szórakozás

Összeszedte magát Macaulay Culkin

Macaulay Culkin (Macaulay Culkin)
Macaulay Culkin (Macaulay Culkin)

Tavaly már sokan temették, de úgy tűnik Macaulay Culkinnak sikerült felülkerekednie a függőségein, és elindult a gyógyulás útján.

Elég sokan aggódtak az elmúlt időszakban Macaulay Culkinért, még a tulajdon apja is azt jósolta, hogy hamarosan meg fog halni. Egyes hírek szerint annyira mélyre süllyedt, hogy végső elkeseredettségében még az öngyilkossággal is megpróbálkozott. A súlyos heroinfüggőséggel küzdő egykori gyereksztár azonban csodával határos módon, orvosi segítség nélkül összeszedte magát. A hírek szerint már nem használ tudatmódosító szereket, és elkezdett figyelni az egészségére.

Az állapota javulása szemmel is könnyen nyomon érhető. A harminchárom esztendős sztár a New York-i Comic Conon jelent meg tegnap, és mindenkinek kellemes meglepetést okozott. A Reszkessetek, betörők! egykori főszereplője felszedett néhány kilót, vidám és közvetlen volt a rajongókkal, és egyáltalán nem úgy nézett ki, mint egy élőhalott. Az ízlése viszont még mindig rémes – legalábbis az öltözéke alapján.


Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik