Szórakozás

Őket dédelgetik a celebgazdik

reese witherspoon (reese whiterspoon, )
reese witherspoon (reese whiterspoon, )

A világsztárok gyakran divatkellékként tartják háziállatkáikat, akiket a vörös szőnyegen dédelgetnek ugyan, ám miután kikapcsolták a kamerákat, gyakran a gazdi kirakatszeretetete is kialszik „kedvence” iránt.

Legutóbb Justin Bieber verte ki az állatvédőknél a biztosítékot. A tinisztártól a német hatóságok kobozták el a kis csuklyásmajmot, mert a szükséges okmányok nélkül akarta bevinni az országba a nemzetközi védelem alatt álló fajt. Bieber majmocskája állatmenhelyre került, az énekes pedig inkább lemondott róla, mint hogy vállalja a kiváltásával járó hercehurcát. A kis Mally így állatkertbe került, ahol minden bizonnyal jobb sora van, mint amilyen lett volna a botrányos életű gazdája mellett.

Fotó: Northfoto

George Clooney és a csüngőhasú malackája, Max kapcsolata ennek gyökeres ellentéte. A színész 18 évig élt együtt kis kedvencével, akit egyenrangú társként kezelt. A 135 kilós “kiskedvenc” 2006-os halála annyira megrázta Clooney-t, hogy szinte depresszióba esett. Sajtóhírek szerint még azzal is megpróbálkozott, hogy egy médium segítségével a túlvilágon is kapcsolatba lépjen malackájával.

Reese Witherspoon inkább a farmer-stílusra esküszik. Napfényes kaliforniai birtokán ugyanis csirkéket tenyészt a színésznő. Reese tyúkjai állítólag annyira szaporák, hogy a színésznő és családja meg sem tudják enni a rengeteg tojást, amikkel nap mint nap ellátják őket Reese kedvencei. A színésznőre nem véletlenül ragasztották a “Chicken-Lady”, azaz a csirke-asszony becenevet, a rengeteg tojást ugyanis rendre elajándékozzák az ismerősöknek, szomszédoknak és barátoknak.

Carmen Electrától igen bátor húzás volt, amikor új kedvencét magához vette. Az ex-Baywatch sztár ugyanis Hollywood Hills-i otthonában talált egy skorpiót, aminek aztán készített egy kényelmes kis lakot is és megtartotta. Sőt, még egy fantáziadús nevet is kapott a veszélyes kedvenc: Scorpy névre keresztelte őt a gazdája.

Paris Hilton teremtett élő kiegészítőket a kutyákból. Példáját azóta sokan követik, ám Parist nem lehet überelni. Csingiling névre hallgató chihuahuája már majdnem annyit szerepelt a lapokban, mint maga a gazdi. Az apró kutyusnak csak egy baja volt: nem maradt olyan pici, mint ahogy azt Paris szerette volna, ezért gyorsan lepasszolta a kutyust az édesanyjának.

Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik