Szórakozás

Kamarás Iván szoknyában pózolt

Fehér limuzinnal és igazán impozáns társaságban érkezett meg Kamarás Iván az év legtöbb skótkockáját felvonultató partira. A hírességeket csillaggal tüntették ki, amit ők a helyszínen kézlenyomatukkal láttak el.

Ábel Anita, Horváth Éva, Nagy Adri, Schell Judit és Kamarás Iván vörösszőnyeges bevonulását skótdudás követte a második The Famous Grouse Skótszoknya Partin. A vakuk villogtak, a sztárok mosolyogtak – pont mint a filmekben. A fajdkakasos whisky legénysége hírességeink együttműködő munkáját csillaggal jutalmazta, a sztárok pedig tenyereltek szorgalmasan, így végül minden díjra rákerült a kézlenyomat.

„Skóciában forgattam, amikor egyik este a film producerével betértünk egy fogadóba. Kértem, hogy ajánljon nekem egy olyan whiskyt, amit még nem próbáltam. Először csak arra figyeltem fel, hogy fura neve van, aztán megkóstoltam és csak kóstoltam és kóstoltam… Érdekes fordulatot vett a dolog, mert ma pont ennek a whiskynek a kapcsán kaptam egy szép lila csillagot. Hogy egy fajdkakas mit nem hoz az ember életébe?” – nevet Iván.

Shell Judit alaposan kimelegedett

A vendégek az este nagyobb betekintést nyerhettek a skót kultúra világába, a helyszínen fellépő skót táncosok közvetlenül a fenséges vacsora elfogyasztása után táncra fogták őket. Az oktatás kiválóan sikerült, Keleti Andi férjével, valamint Südi Iringó is örömmel beszállt a körbe, ahol könnyedén sajátították el a lépéseket. Nem hiába az a táncos mivolt! Kamarás Iván skótszoknyát húzott, így igyekezett minél jobban beleolvadni a környezetébe – gyorsan kiderült róla, hogy a parketta ördöge. Vele szemben Schell Judit kimondottan élvezte az oktatást, lazán pörgött-forgott újdonsült, skót népviseletbe öltözött táncpartnerével.

„Egészen kimelegedtem a nagy táncolásban, de hihetetlenül tetszett. Ezen biztos segített a jó whisky, ami tulajdonképpen az egyetlen alkoholos ital, amit megiszom. Őszintén szólva nem nagyon vállalok ilyen jellegű felkéréseket, de most örömmel tettem eleget a meghívásnak. És, hogy mit szeretek egy jó scotch-ban? A másnapot – egyszerűen nem vagyok rosszul tőle” – mondta Judit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik