Szórakozás

Kiraboltak Palermóban egy szegedi énekest

Tóth Jonathan szegedi énekes arról számolt be Facebook-oldalán, hogy egy helyi fiatal először csak épnzt akart kérni tőle, de aztán elvette a tárcáját, és elfutott vele.

Nincs 1 órája,hogy megtörtént az első borzalmas élményem itt Palermóban….még most is remeg a kezem,lábam!!!!!” – írja bejegyzése kezdetén az énekes. “Éppen vettem fel 150 eurót a bankautomatából,elindultam haza felé,mikor oda értem házhoz be akartam becsukni az ajtót mire csak annyit éreztem,hogy valaki tolja befelé ,hogy engedjem be. Egy 18-20 év körüli srác volt,furcsálltam is mert őt soha nem láttam még,ismerek mindenkit aki itt lakik a lépcsőházban (5 lakás).

Majd elindultam fölfelé és mondja,hogy adjak neki cigit,mondtam,hogy ne haragudj de nem dohányzom….majd kért 2 eurot és akkor már elővette a kést ,még akkor is mosolyogtam rá és mondtam,hogy nem adok de aztán addig lamentált,hogy elővettem a pénztárcám” – folytatja a beszámolót. Végül a rabló elfutott, de a következő sarkon eldobta a tárcát. Csak 20 euró hiányzott belőle, így viszonylag szerencsésen úszta meg az esetet Tóth Jonathan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik