Szórakozás

Berki Krisztián teste kokszolás nélkül is győztes lett

berki krisztián (berki krisztián, )
berki krisztián (berki krisztián, )

Megnyerte a testépítő-versenyt az egykori fradivezér.

Berki Krisztián Facebook-oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy megnyerte a testépítő-bajnokságot, amire már régóta készül.

“Egyszer azt mondta nekem valaki: ‘Krisztián, Te olyan menedzserszemléletű vagy, aki zsigerből megérzi és megcsinálja a dolgokat!’ Akkor, és ott ez a mondat örömmel töltött el, de később rájöttem, hogy mindez kib*szottul kevés, egyszerűen nem elég az, ha megérzés alapján cselekszem. A testépítéshez több kell! Alázat, motiváció, kitartás és elkötelezettség. 2013.okt.6-án Testépítés +100kg-os kategóriában az IFBB Magyar Bajnoka lettem;) A testépítés mára a hobbiból, hivatássá, megszállottsággá és szenvedéllyé vált számomra. A szenvedély izzása pedig mint tudjuk, küzdőszellemet, bátorságot, semmihez sem fogható önbizalmat szül, legyőzi a kétségeket, energiát és önbizalmat teremt, minden siker forrása! Most elhagytam a helyszínt, viszlát színpad és pózolás! De a ’testformálásnak’ még nincs vége, csupán félbeszakadt, s egy új nap kezdetével tovább folytatódik. Már várom a folytatást!” – írta ki Facebook-oldalára Berki.

Az Édes élet hamarosan apává váló szereplője korábban a Hír24-nek mesélt arról, hogy sokan automatikusan azt feltételezik, hogy tiltott szerek nélkül nem lehet eredményeket elérni, ám ő soha nem kokszolt.

“Jelenleg 117 kiló vagyok a cél pedig a 97 kiló. A magyar versenyen is szeretnék indulni csak más kategóriában, mint tavaly. Remélem idén is sikerül nyerni, régi vágyam teljesülne ezzel. Sokan azt gondolják, hogy tiltott szerek nélkül nem lehet eredményeket elérni, pedig ez nincs így. A táplálék kiegészítőket természetesen széles körben fogyasztom, de nem kokszolok. Elképesztően kell figyelni az étkezésre, a megfelelő mozgásra, és az edzésre is” – mesélte felkészüléséről Berki.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik