Szórakozás

Tatár Csilla: Undorodom ettől!

Teljesen kiborult a TV2 műsorvezetője.

Ezen a héten celebek versenyeznek egymással a FEM3-on a Shopping Királynőkben. Az egyik legnépszerűbb fashion reality egyébként olyan, mint egy vásárlós Hal a tortán. Egy héten át, mindennap más lányt kísérnek el a készítők ruhát vásárolni. Ezúttal az volt a feladat, hogy Tatár Csilla és versenyzőtársai – Erdélyi Mónika, Hien, Gáspár Evelyn és Détár Enikő – kapott egy kiegészítőt, amihez fel kellett öltözniük. Csillának egy vanília színű szegecses körömcipőhöz kellett ruhát találnia.

A Mokka műsorvezetője először örömmel indult vásárolni, de később kiderült, hogy nem mindennapi fóbiája van, attól fél, hogy a boltban található ruháktól betegséget kaphat el:

“Én ettől sajnos rettenetesen irtózom, tudom, hogy beteges, de nem tudok vele mit csinálni. Most is borzalmasan érzem magamat, hogy rajtam van egy ruha, amit ki tudja ki vett fel előtte, nem mostam ki, vajon tisztították-e az anyagot, mielőtt megvarrták. Nekem van egy kis difi ezzel kapcsolatban a fejemben. Például ennél a kalapnál most ahogy így belenéztem, van benne három fekete hajszál. A hajszálaktól picit undorodom. Nekem ez egy nehéz ügy ruhavásárlás tekintetében” – magyarázta Csilla a műsorban.

Reméljük végül sikerült legyőznie az undorát.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik