Szórakozás

Csodapakolás – Élesztőt a hajra!

hajszárítás (szépségápolás, hajszárítás)
hajszárítás (szépségápolás, hajszárítás)

Filléres trükk, amivel hadat üzenhetsz a töredezett hajvégeknek és a hajhullásnak! A csillogó, egészséges haj garantált.

Olívaolaj, egy kocka élesztő, tojássárgája. Külön-külön is valódi csodaszernek számítanak a hajápolás területén, együtt pedig valódi energiabomba a lestrapált hajnak!

Nagymamáink is előszeretettel használták az alábbi módszert, a flancos kencék helyett. Az élesztő tele van B-vitaminnal, ami nem csupán a töredezett hajvégekre gyógyír, fejbőrbe masszírozva a hajnövekedést is serkentheted! A tojás és az olívaolaj egészséges fényt kölcsönöz, puhává és selymessé varázsolja a száraz hajat.

Ha belsőleg is alkalmaznád, akkor inkább a sörélesztő tablettát ajánljuk, ezzel megerősítheted körmeidet is, energiát ad, és a hajhullásnak is megálljt parancsolhatsz.

Northfoto

Alaposan masszírozd be ezt a három alapanyagot a fejbőrödbe, egészen a hajvégekig. Csavarj törölközőt a fejedre, és hagyd fent a pakolást, ameddig csak időd engedi. Majd mosd meg alaposan a hajad samponnal.

Extra tipp! Keverd össze mézzel az élesztőt, és kend az arcodra! Ezzel eltávolíthatod az elhalt hámsejteket, gyulladáscsökkentő hatása miatt pedig a pattanásoknak is búcsút inthetsz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik