Szórakozás

Befellegzett a Barátok köztnek?

Könnyen lehet, hogy új kedvenc sorozata lesz Magyarországnak, mely letaszítja a Barátok köztöt a trónról.

A világsikerű Agymenők hatodik évada országos premierként mutatkozik be a Comedy Centralon, egyből igen ütős poénokkal, hiszen a premier az űrben játszódik!

Amerika kedvenc tévés vígjátékának legújabb, teljes évadával jelentkezik a Comedy Central. Az Agymenők sorozat szupersztárrá tette Jim Parsonst, akinek három Emmy-díj is a zsebében landolt a szitkom premierje óta, a világ pedig gazdagodott egy új kifejezéssel: bazinga!

Az ötödik évad rendkívüli fordulatokat tartogatott kedvenceinknek: Leonard újfent összegabalyodott Pennyvel, a dögös szomszéd lánnyal, de még Sheldonnak is összejött a lehetetlen – a kissé szürke, de nagyon találékony Amyvel kezdtek szigorúan érintésmentes kapcsolatba. Wolowitz összeszedte magát és megkérte Bernadette kezét a lány házsártos apjától, egyedül Raj maradt hoppon, aki alkohol nélkül még mindig képtelen nőkkel beszélni!

Az Agymenők hatodik szezonja a szitkom stílusától eltérően rögtön két helyszínen veszi kezdetét, amelyek közül csak az egyik van a sztratoszférán belül! Wolowitz ugyanis kénytelen-kelletlen élt földi létének legnagyobb lehetőségével: a NASA űrhajójával indult a mélyűrt kutatni.

A Comedy Centralon frissen bemutatkozó évadban teljesen megváltozik a történet felállása az eddigiekhez képest, hiszen nőuralom veszi kezdetét a geekek főhadiszállásán! Bernadette, Amy és Penny összefognak, hogy legalább annyira elnyerjék a nézők kegyeit, mint kedvenc tudósaink, a Sheldon vezette négyes.

Az Agymenők október 11-én, 20 órakor érkezik a Comedy Central műsorára, rögtön két epizóddal.

Ajánlott videó