Szórakozás

A Vodafone Szabó Győző mellé állt

A színész nemrég a magas mobilszámlák ellen indított mozgalmat és a Vodafone elhatározta, hogy Szabó Győző mellé áll.

Csütörtökön mobilszámla csökkentő bulit rendezett a Vodafone és Szabó Győző. A mobiltársaság nyilvánosan Szabó Győző színész mellé állt, akárcsak Fenyő Iván, Csányi Sándor, Zséda, Ábel Anita, Tóth Vera, Görög Zita, Ábel Anita, Danny Blue és Csomor Csilla.

Tóth Vera az egybegyűltek nagy örömére fel is lépett, majd a buli egy piros festékcsatába torkollott, ahol fehér védőruhába öltözött jelentkezők festékezték össze egymást. Hogy miért? Mert a Vodafone bemutatta az új tarifacsomagjait is, köztük a 10 ezer forint alatt minden hálózatba korlátlan hívást és SMS küldést lehetővé tevő Red Basic-et, valamint többek között a már 5 ezer Ft alatti hálózaton belüli korlátlanságot kínáló G0+ csomagot. Szabó Győző pedig 10 szerencsést is kisorsolt, akik egy éven keresztül ingyen mobilozhatnak és VIP ügyfelek lehetnek.

“Nincs trükk, ezek az árak tartalmazzák az áfa-t is. Havonta fillérre tényleg ennyit kell csak fizetni.  Tényleg korlátlanul beszélhetnek belföldön bármelyik mobil vagy vezetékes hálózatba” – tette hozzá Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

További részletek ITT.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik