Szórakozás

Elvették D. Tóth András pénztárcáját

A híradóst már másodszorra fosztották ki, legutóbb épp hétvégén.

Kapcsolódó cikkek

D. Tóth András épp a Fókusz Pluszba készített riportot, amikor észrevette, hogy nincs meg a pénztárcája. Először arra gondolt, hogy az egyik vonatállomáson hagyta, de kiderült, hogy nem volt már ott.

“Nagyon ideges lettem, hiszen az összes iratom benne volt, és mindet újra megcsináltatni nem kevés időbe és pénzbe került volna. Azonban mivel bankkártyás fizető vagyok, kevés pénzt hordok magamnál, így legalább emiatt nem fájt annyira a fejem. Ott a helyszínen húsz percig kerestük a pénztárcámat, mire az egyik kollégám egy szemeteskukában megtalálta. Persze, a pénznek nyoma sem volt, de legalább az irataimat nem lopták el, úgyhogy egy kicsit megnyugodtam” – magyarázta a Blikknek D. Tóth, akinek nem először lovasították meg az értékeit.

“Korábban is történt már hasonló, akkor a zsebemből lopták ki a tárcámat. Az irataimnak azonban akkor sem veszett nyoma: a tolvaj négy kerülettel arrébb bedobta egy szemetesbe. Egy parkőr megtalálta, vissza is juttatta hozzám. Persze a pénz már abban sem volt”- magyarázta a fiatal férj.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik