Szórakozás

Nem az autókereket, hanem a tolvajt bilincselték meg

Négy autókereket és hozzájuk tartozó alufelniket lopott el és szerelt fel saját kocsijára egy 57 éves szegedi férfi pénteken a hajnali órákban.

Szegeden, az Alsó Kikötő soron, az egyik parkolóban hagyta éjszakára járművét egy autós csütörtök éjjel. Másnap reggel kerekek nélküli gépkocsijának látványa fogadta – tájékoztatta a Szeged24-et Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrök az eset bejelentését követően tanúkat hallgattak meg. Ennek eredményeként a szegedi nyomozók 48 óra alatt megállapították az elkövető kilétét és lakásából előállították V. Tibort a Szegedi Rendőrkapitányságra. Az 57 éves férfi kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy emelővel és különféle szerszámokkal indult útnak péntek éjszaka abból a célból, hogy új gumikat szerezzen autójára a meglévő, kopottak helyett.

V. Tibor ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A férfi gyorsított eljárás keretében áll bíró elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik