Szórakozás

Megszólalt a kirúgott híradós

Gajdos Tamás (Gajdos Tamás)
Gajdos Tamás (Gajdos Tamás)

Az ATV vezetősége hétfőn vált meg Gajdos Tamástól. A híradós a Hír24-nek arról beszélt, hogy minden megrázkódtatást kibír és tudja, hogy a nehézségek inkább megerősítik, ezért most sem fog elkeseredni.

Ahogy azt megírtuk, távozik az ATV-től Gajdos Tamás. A népszerű tévés – aki korábban a Szerencsekerék című műsort vezette – szombaton elfeledkezett róla, hogy kollégáját kéne helyettesíteni és némi késéssel érkezett a stúdióba, ezért az esti Híradó végül csak néhány perc késéssel került adásba, ezt pedig a csatorna vezetői nem nézték jó szemmel. Gajdos elismerte, hogy túlvállalta magát és ezt követően közös megegyezéssel szerződést bontottak a csatornával.

“Nem mondom, hogy ez most könnyű időszak, de megbirkózom a helyzettel. Egy sportember minden megrázkódtatást kibír és hiszek abban, hogy ami nem öl meg, az megerősít” – mondta a Hír24-nek Gajdos, aki a történtek ellenére pozitívan tekint a jövőre.

“Jól esik, hogy sokan biztosítottak a támogatásukról, sőt már ajánlatokat is kaptam, de ezekről részletesen egyelőre nem szeretnék beszélni. Nem ragaszkodom görcsösen a televíziózáshoz, nyitott vagyok az újdonságokra és az sem gond, ha az ember 4-5 évenként munkahelyet vált” – magyarázta az 56 éves műsorvezető, aki eddig is mindig felállt a padlóról. Korábban például szerepelt az APEH adóslistáján, de rövid időn belül rendbe tette az életét.

“Tudtam, hogy ez a téma is előkerül majd, de vállalom. Tény, hogy mindenki életében vannak hullámvölgyek, mint ahogy hegyek is és én nem vagyok az a típus, aki megzuhanna, előre tekintek és elismerem, ha hibáztam, de tisztában vagyok az értékeimmel is. Az például egy unikum, hogy éves szinten több mint ezer híradót vezettem le hajnali ötkor és este tízkor is különösebb hiba nélkül, erre pedig büszke vagyok” – tette hozzá Gajdos Tamás.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik