Szórakozás

A TV2 nem díjazta Tvrtko bejelentését

A csatornánál nem tudtak Vujity Tvrtko távozási terveiről. Szerintük a riporter bejelentése félreérthető és szerencsétlen.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a TV2 Naplójának műsorvezetője Facebook-oldalán posztolta a hírt, miszerint visszavonul.

“Valószínűleg ez az utolsó születésnapom újságíróként, riporterként, műsorvezetőként, nyilvánosság előtt élő emberként… Jövőre már minden csendes lesz” – fogalmazott a közösségi oldalon Vujity Tvrtko, amit néhányan szomorúan, míg mások kárörömmel vettek tudomásul, ez derül ki legalábbis a bejegyzéshez fűzött kommentekből.

A TV2 mindemellett nem tud műsorvezetőjük ilyen irányú terveiről, bár azzal ők is tisztában vannak, hogy Tvrtko több területen – így a zenélésben is – párhuzamosan építi a jövőjét.

“Tudunk Tvrtko hosszú távú terveiről, a bejegyzést azonban meglehetősen félreérthetőnek és szerencsétlennek tartjuk. Tvrtkónak érvényes munkaszerződése van, aminek nem kezdeményezte a felbontását, sőt tudtunkkal a közeljövőben nem is tervezi. A csatorna idén és jövőre is számít a munkájára” – mondta a Borsnak Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Tvrtko egelőre nem nyilatkozik az ügyben, a Hír24 megkeresésére csak annyit mondott, minden ott áll ebben a bejegyzésben feketén-fehéren.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik