Szórakozás

Tragikus klippremierre készül az Irigy Hónaljmirigy

Mégsem lesz olyan borongós az idei ősz, erről a mirigy gondoskodik. Az Irigy Hónaljmirigy nemsokára új klippel rukkol elő, méghozzá egy igazi bulizós koncertfelvétellel. Az áldozat pedig nem más, mint Ákos.

A Tipikus sztereó című dal paródiájával forralja fel a hűvös őszi napok hangulatát az IHM. A fiúk a tavalyi nagysikerű születésnapi koncertjükön rögzített klippel rukkolnak elő nemsokára.

„Szeptember 30-án jön az új klipünk Ákos Tipikus sztereó című dalának paródiájából. A videót a tavalyi nagykoncertünk alkalmával vettük fel, reméljük „átjön” majd rajta a hamisítatlan koncerthangulat. A klip nagyon látványos lesz, a világító dobszerkóval és a fénytechnikával. Az eredeti Ákos produkcióhoz hasonlít majd minden, csak egy kicsit görbe tükröt tartunk elé” – magyarázta Sipos Peti, aki azt is elárulta, többször bújt már Ákos bőrébe, az egyik ilyen alkalom különösen emlékezetes számára.

„Többször parodizáltuk már Ákost, egyszer a Kisstadionban az egyik ilyen dal közben egy kaszkadőr trükkel átrepültem a nézők fölött. Később tudtuk meg, hogy Ákos is készült erre, csak mi megelőztük” – tette hozzá Peti.

Már nem kell sokat várni, szeptember 30-án a mirigy újra lecsap a Tragikus videóval!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik