Szórakozás

Félmilliárdos film készül a Balatonnál

swing (swing, filmforgatás, ónódi eszter)
swing (swing, filmforgatás, ónódi eszter)

Ónodi Eszterrel, Csákányi Eszterrel, Törőcsik Marival és Törőcsik Franciskával a főszerepekben.

Fazekas Csaba forgatja éppen második nagyjátékfilmjét, a Swing című zenés komédiát, amelyben három nehéz helyzetben lévő nő egy szerencsés véletlen során összetalálkozik, majd miután egy dizőz felkarolja őket, létrehoznak egy haknizenekart, és körbeturnézzák a Balatont – írja a Metropol.

Törőcsik-Ónodi-Csákányi, a Swing forgatásán/ Fotó: Facebook

Ónódi Eszter egyértelmű választás volt a szerepre, mivel már korábban is jól tudtak együtt dolgozni a rendezővel. Csákányi Eszter egy gazdag budai nőt alakít, Törőcsik Franciskára pedig egy vizsgafilmben figyelt fel Fazekas Csaba.

Kulka János, valamint Csuja Imre is feltűnik a filmben, valamint tíz napig a stábbal forgatott Törőcsik Mari is, aki egy öregedő dívát játszik.

“Féltem tőle, vajon milyen fizikai állapotban lesz, de amikor kamera elé kerül, és elhangzik a „tessék”, akkor teljesen megváltozik, azonnal teszi a dolgát. A külsőségeket illetően végül megegyeztünk, és belement, hogy legyen parókája meg műszempillája.” – nyilatkozta a rendező a Metropolnak.

Fazekas Csaba „érzelmes komédiának” titulálta a 495 millióból készülő filmet, mivel lesz benne csoportdinamika, féltékenység, összeveszés és természetesen szerelem.

A Swing 2014 tavaszán kerül a mozikba.


Csákányi-Törőcsik-Ónodi – a Swing forgatásának szünetében
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik