Szórakozás

Forgalommal szemben egy BMW-s az M5-ösön

autópálya (autópálya, sztráda, )
autópálya (autópálya, sztráda, )

Budapest felé vezető oldalon hajtott Szeged felé egy nő ma reggel. A rendőröknek nem sikerült elkapniuk.

Több bejelentés is érkezett ma reggel a rendőrségre arról, hogy egy fehér BMW a forgalommal szemben halad az M5-ös autópályán Kecskemét és Lajosmizse között – írja a Baon.hu. A szemtanúk szerint egy nő vezette az autót.

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, de már nem találták meg. Az eltévedt autósnak valószínűleg sikerült lehajtania az egyik kijáratnál.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt feljelentés kiegészítés keretében vizsgálja az eset körülményeit – mondta el a Vásárhely24 érdeklődésére az eset kapcsán Gál Kristóf rendőr főhadnagy, a Bács megyei kapitányság sajtóreferense.

Az autó rendszámát nem tudni, így a rendőrség szemtanuk jelentkezését várja. Kérik, hogy bárki aki tud az autóról, vagy annak sofőrjéről, jelentkezzen kecskeméti rendőrségen, a Telefontanú zöld számán, vagy a központi segélyhívók valamelyikén.

Tévedésből vagy részegen

Tavaly több hasonló eset is történt. Télen felfüggesztett börtönre ítélt a bíróság egy ukrán kamionsofőrt, aki pár nappal korábban hét kilométeren át hajtott az éjszakában, részegen, a forgalommal szemben az M7-esen.

Néhány hónappal azelőtt az M35-ösön történt hasonló. A szembe sávban autózó sofőr ráadásul karambolozott is, azonban szerencsére senki sem sérült meg.

Akárcsak tavaly tavasszal. Egy kisteherautó okozott balesetet Enese közelében az M85-ös autóúton. Sérült itt sem volt, a baleset okozója viszont elhajtott a helyszínről.

Márciusban pedig egy részeg férfi hajtott fel menetiránnyal szembe az M6-osra, egy lopott motorral. Őt a rendőrök szinte azonnal lekapcsolták, így senkinek sem esett baja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik