Szórakozás

Szexelő párt és égő autót is fotózott a Google

Madarak (google street view, madarak)
Madarak (google street view, madarak)

Vicces, bizarr, ijesztő és olykor pikáns pillanatokra bukkanhatunk a Google Street View utcaképeit böngészve.

Szexelő pár a dél-ausztrál sztrádán

Ez a kép az ausztráliai Keith mellett készült az A8-as autópályán. Miután az egész világot bejárta a pajzán fotó a Google úgy döntött, eltűnteti a fiatalokat az alkalmazásból.

Ugyanakkor nem ők az egyetlenek, akiket ha nem is intim, de mindenképpen sikamlós helyzetben kaptak lencsevégre. Egy manchesteri férfit épp egy örömlánnyal töltött utcai pásztorórán ért utol a cégóriás mindent látó autója.

Meztelen férfi a csomagtartóban

Anyaszült meztelenül fekszik egy mannheimi ház előtt parkoló autó csomagtartójában egy férfi. A kép kapcsán rengeteg teória született. Egyesek szerint valamilyen bizarr bűncselekményt, mások szerint egy lengén autót pucoló fiatalembert örökített meg a német Street View-s kocsi. Mindenesetre a Google ezt a képet is elhomályosította.

Több, szintén meghökkentő, olykor kifejezetten ijesztő felvételt viszont érintetlenül hagytak a Google szakemberei, mint az alábbi brazil utacaképet.

Természetfotók a Street View-n

A világot járó kamerák, az utcák és épületek mellett,a Föld élővilágának egy szeletét is megörökítik. Többek közt madarakat Portugáliában…

…vagy épp majmokat Japánban.

A színfalak mögött

Némelyik kép a kamerát kezelő emberek munkájába is betekintést enged.

Néha pedig ők maguk is az események részeseivé válnak.

További képekért kattintson ide.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik