Szórakozás

Az X-Faktor legcikibb pillanatai

Több jelentkező is kéretlenül belemászott a mentorok aurájába.

Sok más jelenet mellett a szombat esti X-Faktor legcikibb pillanatait valószínűleg a túlzottan önhitt előadóktól kaptuk. A kedvenceink azok az asztalra mászó erőltetett figurák voltak, akikből valamilyen rejtélyes jelenségnek köszönhetően jó sok volt ez alkalommal. Az énekesek nem jöttek rá, hogy a túlzott közeledéssel a szimpátia elnyerése helyett csak taszították maguktól a továbbjutás esélyét.

A mentorok egy ideig bírták a kiképzést, de a sokadik próbálkozó után már náluk is elszakadt a cérna. Tóth Gabi például nevelőcélzattal jól elküldte az egyik delikvenst a következő mondattal: “Körülbelül te vagy a negyvenezredik, aki ez az idejövök, és felülök, és nagyon bájosan kacsintgatok fiú vagy… és én meg olyan jót alszok közben, köszönöm.”



Geszti Péter
sem volt sokkal kedvesebb. “Azt áruld el nekem, hogy mi az az ellenállhatatlan érzés, ami idekergetett az asztalhoz? Ezt nem értem régóta, pedig itt ülök négy éve. Miért kell odajönni az asztalhoz?” – kérdezgette a rutinos mentor, ám a sok energiavámpír leginkább Alföldi Robit bosszantotta.

A Nemzeti Színház egykori direktora is folyton kérlelte az asztalra mászó jelentkezőket, hogy ne hagyják el a színpadot: “Nem érdemes lejönni onnan, mert csak beütöd a lábad, és különben is kicsi a hely.” Persze ez sem használt sokat, úgyhogy végül egy takarító segítségét kellett kérniük az asztalra került cipőnyom, nyál, és “ezazamaz” takarításához…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik