Szórakozás

Palácsik Timi nem hallgat Andy Vajnára

andy-vajna(960x640)(1).jpg (andy vajna)
andy-vajna(960x640)(1).jpg (andy vajna)

A producer arról beszélt, hogy szerencsés az a férfi, akinek felesége elfogadja a tanácsait.

Hosszú interjút adott Andy Vajna az Origo-nak. A kormánybiztos leginkább a készülő filmekről beszélt, illetve arról is, hogy a Filmalap Cserhalmi György lányának, Sárának is adna támogatást, ha egy jó forgatókönyvvel pályázna. Mint ismert, a fiatal rendező az mondta Vajnáról egy interjúban,.hogy a producer Amerikában valójában nevetség tárgya, Los Angelesben ő a helyi Móricka, akin mindenki röhög és nem véletlenül van Magyarországon.

Vajnát arról is faggatták, hogy miért történhetett meg az, hogy felesége, Vajna Tímea szerepet kapott egy olyan filmben, amit a Filmalap támogatott:

“A feleségem próbálja bontogatni a szárnyait, és ki szeretné próbálni, hogy tud-e a filmszakmában érvényesülni. Rendszeresen jár castingokra. Forgatott a Die Hard 5-ben, most szerepelni fog a Hercules-ben. A Megdönteni Hajnal Tímeát-ban is volt egy olyan szerep, amellyel megkeresték. Aztán átgondolta, és úgy döntött, hogy mégsem vállalja el” – mondta Vajna, majd rákérdezett az újságírónál, hogy az ő felesége el szokta-e fogadni a tanácsait, amire az volt a válasz, hogy általában igen.

“Akkor te szerencsés ember vagy” – reagált Vajna.

“Én próbálok tanácsokat adni neki, de az ő döntése. Én tisztelem az ő döntéseit, és támogatom abban, amit választ. Annak, hogy ő próbál szerepelni egy filmben, semmi köze nincs a Filmalap döntéseihez. Ez megint egy baromság, hogy én adok támogatást valakinek. Én nem adok támogatást senkinek, öt ember dönt, és öt embert nehéz befolyásolni. Talán azt mondom nekik, hogy szavazzatok igennel, mert abban Timi fog szerepelni? Na, ne viccelj! Ha ilyen alapon építettem volna fel a szervezetet, akkor nem tudnék tükörbe nézni” – tette hozzá.

Fotó: Szabó Lilla

Ajánlott videó

Olvasói sztorik