Szórakozás

Fegyveresek rabolták el Sherlock Holmest

Benedict Cumberbatch (benedict cumberbatch, )
Benedict Cumberbatch (benedict cumberbatch, )

Dél-afrikai banditák ejtették foglyul Benedict Cumberbatchot és barátait, amikor lerobbantak az éjszaka közepén.

Először beszélt élete legmegrázóbb élményéről korunk talán legnépszerűbb sorozatszínésze, Benedict Cumberbatch. A Hollywood Reporternek adott interjújában elmesélte, hogy amikor 2005-ben a dél-afrikai Durbanban forgatták az Utazás a világ végére című miniszériát, a város legveszélyesebb környékén defektet kaptak barátaival. Azonnal nekiláttak a kerékcserének hogy minél hamarabb tovább indulhassanak, ám a sötét éjszakában nem voltak elég gyorsak ahhoz, hogy ne figyeljenek fel rájuk. Hat felfegyverzett helyi bandita vette körbe őket, és miután elvették minden értéküket, Benedictet és egy másik férfit megkötözték, bedobták őket a csomagtartójukba, és elhajtottak velük.

A Sherlock főszereplője biztos volt benne, hogy meg fogják ölni őket, de legalábbis megerőszakolják és megkínozzák mindkettejüket. Aztán egyszer csak a semmi közepén megálltak, majd elrablóik rövid tanácskozás után, mindenféle kommentár nélkül elengedték őket az éjszakában.

A rémes élmény örökre megváltoztatta Cumberbatchot, és máig könnybe lábad a szeme, ha eszébe jutnak a történtek. Ezért is nem beszélt eddig soha nyilvánosan minderről.


Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik