Szórakozás

Törölték Majka és Caramel klipjét az internetről

Majka(1)(960x640).jpg (majka)
Majka(1)(960x640).jpg (majka)

Tiltott reklámot tartalmaztak a videók, ezért eltávolították őket a Youtube-ról.

Majka és Caramel egy-egy klipjét már nem találják a rajongók a Youtube-on, onnan ugyanis eltávolították őket, mivel a kiírás szerint megsértették a videómegosztó hirdetési irányelveit. Majka érthetően kiakadt, hogy a közel hatmilliós látogatottságú klipet szó nélkül eltávolították az oldalról.

“Gondolom már sokan hallottatok róla, hogy a YouTube eltávolította a Nekem ez jár című nótánkat! Se szó se beszéd, törölte! Egy levelet se küldött előtte figyelmeztetés gyanánt! Megsértettük a kereskedelmi szabályt, mert az elején Sony reklámot raktunk be! A kiadó tegnap reggel óta küzd a magyar YouTube képviselettel karöltve azon, hogy visszakerüljön a videó, de a külföldi YouTube egy nagy mogul, ahol nehéz lesz bármit is elérni! Sajnos nem tudom mi lesz! De egy biztos! Nem fogom annyiban hagyni, hogy egy közel 6 milliós klipet csak úgy eltűntessen a Google! Minden eszközt bevetek, amit csak lehet, mert ez az eljárás nem korrekt egy olyan formációval szemben, akik majd 50 millió kattintást generáltak ennek a sitenak! Kérlek titeket, aki szeretné viszontlátni a videót, az ossza meg ezt a posztot, és lájkokkal mutassuk meg, milyen ereje van a közösségünknek” – fakadt ki a nemrégiben hivatalosan is apává vált Majka Facebook-oldalán.

A StoryOnline megkérdezte a Youtube-ot is üzemeltető Google kommunikációs menedzserét, Schuster Richárdot, aki csak általánosságokban beszélt az oldal irányelveiről, az egyes klipek eltávolítását nem kommentálta.

“A YouTube irányelvei egyértelműen tartalmazzák, hogy a videotulajdonosok az előírásoknak megfelelően használhatnak termékelhelyezést a videóikban, de teljes reklámfilmek beépítése a videókba nem megengedett. Ha a YouTube rendszere olyan videót talál, mely megsérti a YouTube irányelveit, a YouTube a helyzetnek megfelelően megteszi a szükséges lépéseket” – fejtette ki a menedzser.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik