Szórakozás

Magyar olimpikon lányát veszi el a holland herceg

Október elején Jaime holland herceg feleségül veszi Cservenyák Viktóriát, aki az olimpiai vízilabdázó, Cservenyák Tibor lánya.

Ahogy arról már korábban írtunk, magyar származású lányt vezet oltár elé a holland királyi család egyik tagja. A 40 éves Jaime Bernardo, Willem-Alexander holland király unokatestvére, a Bourbon-Párma ház tagja október 5-én veszi feleségül Cservenyák Viktóriát. A fiatal nő pár éve már ügyvédként dolgozik, de korábban profi teniszjátékos és modell volt és nem mellesleg az olimpiai bajnok vízilabdázó Cservenyák Tibor lánya.

A Blikk arról ír, hogy Beatrix holland anyakirálynő is ott lesz a nem mindennapi esküvőn:„Háromszáz vendéget várnak a templomi esküvőre, ahol a férfiaknak zsakettben vagy frakkban kötelező megjelenni. Az esti vacsorán körülbelül 150-160 meghívott vendég vesz részt a Het Loo palotában, oda már szmokingban kell érkeznem – mesélte a Zürichben élő Cservenyák Tibor, a HírTV Sportré című műsorában. Az örömapa azt is elárulta, hogy a herceg tőle is megkérte a lánya kezét.

Jaime Bernardo egyébként anyai ágon kötődik a holland királyi családhoz, édesanyja a tavasszal leköszönt Beatrix királynő egyik húga. A Nijmegenben született hercegnek van egy ikertestvére is, Margarita.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik