Szórakozás

Minden héten az RTL-en lesz Osvárt Andi

Osvárt Andrea (Osvárt Andrea)
Osvárt Andrea (Osvárt Andrea)

Jön A szállító című sorozat, aminek a gyönyörű magyar színésznő az egyik főszereplője.

Szeptember végétől vasárnaponként lesz látható a Transporter, vagyis A szállító című sorozat az RTL Klubon. A női főszerepet Osvárt Andi játssza.

Luc Besson hatalmas sikert aratott A szállítóval és annak folytatásaival. A Jason Statham által alakított karakter most egy pörgős tévésorozatban “kel életre”: a főhőst ezúttal Chris Vance (A szökés) játssza.

Az amerikai-német-kanadai-francia koprodukcióban készült sorozat arról szól, hogy a “nők bálványa, a rosszfiúk réme Frank Martin (Chris Vance), munkájában nincsenek nevek, csak cél van. Ő ugyanis a szállítók Szállítója, aki számára nem telik el nap életveszélyes akciók, hódítások és győzelmek nélkül. Ügynöke, Carla (Osvárt Andrea) van segítségére a cseppet sem veszélytelen munkában”.

“A szállító egy nagyon látványos, akciódús filmsorozat, amiben, ahogy az kell, van bunyó, autós jelenetek, rosszfiúk, csinos lányok és romantika is. Nagy költségvetéssel készült, a forgatás Franciaországban több helyszínen, illetve Berlinben és Torontóban zajlott” – mesélte Osvárt Andrea, aki elárulta, hogy a felkérés előtt nem látta az eredeti mozifilmet, azt csak később nézte meg. 
“Izgalmas volt részt venni a produkcióban, életreszóló élmény jelentett az első évad forgatása. Nemrég jelentették be, hogy lesz folytatás, bár a részletekről még én sem tudok” – tette hozzá.

Fotó: Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik