Szórakozás

Geszti: Lemondás és szolgálat is kell a házassághoz

Geszti-Peter(210x140)(1).jpg (geszti péter)
Geszti-Peter(210x140)(1).jpg (geszti péter)

Geszti Péter és felesége, Ditz Edit ötödik éve egy pár. Az X-Faktor mentora elárulta többek között azt is, hogy valójában felesége viseli a gyermeknevelés oroszlánrészét.

Geszti Péter nemrég arról vallott a BEST magazinnak, hogy az ő feleségének lenni nem egyszerű dolog és valójában Edit az igazi mentorsegédje.

“Hogy mi kellett az elmúlt öt közös évünkhöz? Négy szóban tudnám összefoglalni. Szerelem, szeretet, lemondás és szolgálat. Editnek és nekem is az utóbbi kettő ment nehezebben. Leginkább Editnek, hiszen ő az összefogó kapcsa az otthonnak. Amióta a lányok megszülettek, klasszikus értelemben vett családban élünk, én dolgozom, ő pedig otthonról működteti az életünket. Egyikünk nélkül sem működne, de kétségtelen, hogy ő viseli a gyereknevelés oroszlánrészét, ami legalább annyira komoly feladat, munka, mint hogy én dolgozni járok. Jobbára csak a hétvégéken látom a családomat, de előfordul, hogy a zenekarom koncertjei miatt akkor sem sokat. Hogy velük is tudjak lenni, az alapos tervezést igényel. Főleg nyáron és az őszi időszakban, amikor a zenélés és az egyéb munkáim mellett az X-Faktor is belép az életünkbe” – magyarázta a zenész, aki nagyon sajnálja, hogy kevés időt tölt a családjával.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik