Szórakozás

Égett autó, mosógép és dohányzóasztal is

Mozgalmas huszonnégy órája volt a szegedi tűzoltóág embereinek. A vásárhelyi egységnek egy esetben kellett helyszínre vonulnia.

– A megyei főügyeletre három tűzesetről és három műszaki mentést igénylő esetről érkezett bejelentés az elmúlt 24 órában – tájékoztatta a Vásárhely24-et Arany-Tóth Attila tűzoltó hadnagy, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője. Mindhárom tűznél a szegedi egységek oltották el a lángokat.

A délelőtti órákban egy főfasori lakásban kigyulladt mosógéphez riasztották a tűzoltókat. Személyi sérülés nem történt. Vasárnap hajnalban kigyulladt török személyautó oltásánál vettek részt a megyeszékhely tűzoltói. Az utasoknak sikerült időben elhagyniuk a kocsit, így itt sem sérült meg senki. Immáron reggel, a szegedi Szatymazi utcában az erkélyen lévő dohányzóasztal kapott lángra. A tüzet a szegedi egység kiérkezése előtt az ott lakók eloltották.

A szegedi tűzoltók két autóbaleset mentési munkálataiban is részt vettek.

– Éjszaka az M43-as autópályán egy román felségjelzésű gépkocsi hajtott árokba, a négy sérültet a mentők a szegedi egység kiérkezése előtt kiemelték a járműből, amelyet a tűzoltók áramtalanítottak. Kora reggel Üllésen egy személyautó hajtott árokba, az öt sérültet a ruzsai és a szegedi tűzoltók kiérkezése előtt a mentők kiszabadították a roncsból, amelyet az egység áramtalanított – mondta el a szóvivő.

A koradélutáni órákban a hódmezővásárhelyiek is helyszínre vonultak. A Szent István téri általános iskola ablakában fészkelő darazsakhoz riasztották a helyi egységet, amely vegyszerrel irtotta ki a rovarokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik