Szórakozás

Így fenyegetőzött az agyonvert békéscsabai nő barátja – videó!

verekedes(1)(210x140)(5).jpg (verekedés)
verekedes(1)(210x140)(5).jpg (verekedés)

Nyomozást indított a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy Békéscsabán történt haláleset miatt.

A mentőszolgálat szombaton kevéssel éjfél után arról értesítette a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét, hogy családi veszekedéshez hívták munkatársaikat Békéscsabára, a Földvári utcába – tájékoztatta a Szeged24-et a megyei kapitányság sajtóügyelete.

A mentők a házban egy sérültet találtak, a 23 éves nőn azonban már nem tudtak segíteni, életét vesztette. A házban volt a nő barátja is, aki agresszíven lépett fel, és egy fegyvert is magához vett. A bejelentést követően a rendőrök percek alatt a helyszínre érkeztek, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségét is kérték. A férfit elfogták, majd a mentőszolgálat munkatársai megállapították, hogy az elhunyt nőn olyan sérülések vannak, melyek bűncselekményre utalnak.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 20 éves dobozi S. Kristóf ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásának elrendelését.A házban talált gáz-riasztófegyvert lefoglalták, a történtek körülményeit szakértőkkel vizsgálják. Az esetről videófelvétel készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik