Szórakozás

Jelentkeztél? Dér Heni utódját keresi a Sugarloaf

Néhány hete beszédtéma magyar popkörökben az először pletykának tartott, majd a mindkét fél részéről megerősített információ, mely szerint Dér Heni a Sugarloaf énekesnője és a csapat, külön utakon folytatják tovább!

A zenekar ebben a felállásban kilenc évet zenélt együtt, és nem túlzás azt állítani,hogy közösen is hatalmas sikereket érték el. Ezért is volt megdöbbentő, amikor Heni úgy döntött, mostantól kezdve szólókarrierje a fontosabb, arra kíván koncentrálni. “Életem nagyon fontos kilenc éve volt, szinte mindent tőlük tanultam, és nagyon jó volt velük együtt dolgozni, megélni a sok örömet!”, mondta az énekesnő, aki kiemelte, hogy élete legnehezebb döntésén van túl.

“…előre meghirdetett és leegyeztetett koncertjeink vannak, ezeket megpróbáljuk úgy megtartani, ahogy a közönségünk megszokott minket: Henivel. Komoly terveink voltak, együtt készültünk az őszre. Vegyes érzelmeim vannak, nem könnyű dolog ez!…” nyilatkozta Tóth Szabi.

Az első hidegzuhany után a zenekarvezető elmondta, hogy igencsak ambivalens érzések kerítették hatalmába:

“Először azt gondoltam, tartsuk meg a már meghirdetett koncerteket, aztán egy időre szüneteltessük a zenekart, pihenjünk! De a csapat többi tagja, a barátaim, és a szakmából szinte bárki akivel beszéltünk, egy emberként mondták azt, hogy a befejezés eszünkbe se jusson, csináljuk tovább, keressük meg a megoldást!” – emlékszik Szabi, akinek mostanra már konkrét elképzelései vannak a csapat jövőjét illetően.

“A zenekar idén tizennyolc éves, vagyis most válik nagykorúvá, és úgy tűnik, hogy a felnőtté válás rögös útját neki is meg kell járni, de egy dolog biztos: lesz a zenekar húsz éves is, meg harminc is, megyünk tovább, zenélünk, és igyekszünk minél több szép pillanatot okozni a közönségnek, aki szeret minket. Pozitívan látom a jövőt, és azt gondolom, hogy minden okkal történik. A lehetőséget kell látnunk abban ami történt, és hiszünk benne, hogy a zenekar előtt olyan távlatok nyílnak, amiket nem is hittünk volna korábban. Ehhez persze meg kell találnunk azt az énekesnőt, akár énekest, aki méltó módon viszi tovább a Sugarloaf-sagát.

Ezért úgy döntöttünk, hogy egy nagyszabású válogatást szervezünk. Bárki jelentkezhet, aki úgy gondolja a zenekar frontembere lehetne.Nagyon fontos, hogy nem Dér Heni hasonmásokat keresünk, ezért is gondoltuk azt, hogy a fiúktól sem vesszük el a lehetőséget. Fontosnak tartjunk, hogy a jelentkező viszont tudjon énekelni, jól kommunikáljon és legyen kisugárzása. Tehát várjuk a fényképes jelentkezéseket a sugarloaf.info@gmail.com címre. Ami viszont pillanatnyilag ennél is fontosabb, koncert nem marad el, így azokon a bulikon, ahol Heni már nem lesz velünk, ott vendégelőadókkal lépünk fel, ami számtalan izgalmas lehetőséget tartogat!…”

A zenekarral kapcsolatos legfrissebb információt a Sugarloaf hivatalos facebook oldalán tették közzé, miszerint Henivel már csak szeptember 8-ig dolgozik együtt a csapat, ami a rajongók nyelvére lefordítva egyet jelent: már csak négy koncerten láthatják kedvenceiket az eddig megszokott formációban a színpadon. A csapat a békés, kulturált búcsú reményében nem foglalkozik miértekkel, okokkal, hanem a jövőbe tekint, és a lehetőséget látja meg ott is, ahol más csak a problémát.

A csapat utolsó videója Henivel:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik