Szórakozás

Kigyulladt egy ház tetőszerkezete Vásárhelyen

Tűz ütött ki egy ház tetőterében szombaton a hódmezővásárhelyi Ádám utcában. Személyi sérülés szerencsére nem történt. Vasárnap avartüzeket oltottak a vásárhelyi lánglovagok.

Szombaton három, vasárnap két alkalommal oltottak a hódmezővásárhelyi tűzoltók. Szombat napközben vásárhely külterületein, a Tóth Ádám dűlőnél és a 45-ös út mentén akadt dolguk, ahol is szabadtéri tüzeket, kigyulladt száraz fű és avar lángjait fékezték meg.

Szombat éjszaka a tabáni városrészből érkezett riasztás. Egy Ádám utcai ház tetőterében tűz ütött ki. A lángok a tetőtéri helyiségekre illetve a tetőszerkezet egy részére is átterjedtek. Mintegy 150 négyzetméteren égett a ház. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel, vízszállítóval, műszaki mentővel és létrás szerrel vonultak a helyszínre, végül hajnalra sikerült eloltaniuk a tüzet. Személyi sérülés nem történt, az ott lakóknak még időben sikerült elhagyniuk az épületet.

Vasárnap két tűzeset történt Hódmezővásárhelyen. A délutáni órákban a Papere kiskertekben, majd a Bibó Lajos utcában keletkezett tűz. Mindkét esetben száraz fű illetve avar kapott lángra. Szerencsére ezekben a tüzekben sem sérült meg senki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik