Szórakozás

Kigyulladt egy ház tetőszerkezete Vásárhelyen

Frankó Máté

2013. 08. 26. 08:19

Tűz ütött ki egy ház tetőterében szombaton a hódmezővásárhelyi Ádám utcában. Személyi sérülés szerencsére nem történt. Vasárnap avartüzeket oltottak a vásárhelyi lánglovagok.

Szombaton három, vasárnap két alkalommal oltottak a hódmezővásárhelyi tűzoltók. Szombat napközben vásárhely külterületein, a Tóth Ádám dűlőnél és a 45-ös út mentén akadt dolguk, ahol is szabadtéri tüzeket, kigyulladt száraz fű és avar lángjait fékezték meg.

Szombat éjszaka a tabáni városrészből érkezett riasztás. Egy Ádám utcai ház tetőterében tűz ütött ki. A lángok a tetőtéri helyiségekre illetve a tetőszerkezet egy részére is átterjedtek. Mintegy 150 négyzetméteren égett a ház. A tűzoltók két gépjárműfecskendővel, vízszállítóval, műszaki mentővel és létrás szerrel vonultak a helyszínre, végül hajnalra sikerült eloltaniuk a tüzet. Személyi sérülés nem történt, az ott lakóknak még időben sikerült elhagyniuk az épületet.

Vasárnap két tűzeset történt Hódmezővásárhelyen. A délutáni órákban a Papere kiskertekben, majd a Bibó Lajos utcában keletkezett tűz. Mindkét esetben száraz fű illetve avar kapott lángra. Szerencsére ezekben a tüzekben sem sérült meg senki.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.