Szórakozás

Őrizetben a hamis SZIN-karszalagokat áruló férfi

Szegedi Ifjúsági Napok (Szegedi Ifjúsági Napok)
Szegedi Ifjúsági Napok (Szegedi Ifjúsági Napok)

A Szegedi Ifjúsági Napok szervezője, a Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. kiemelt figyelmet fordít a fesztiválra érkezők beléptetésével kapcsolatban.

Minden fesztiválra érkező belépésre jogosító karszalagja egyesével átvizsgálásra kerül annak érdekében, hogy csak és kizárólag érvényes karszalaggal rendelkezők léphessenek be a SZIN területére. Az érvényes karszalagok egyedi és rejtett biztonsági jelöléssel vannak ellátva. A körültekintő és jól előkészített intézkedéseknek köszönhetően a SZIN biztonsági szolgálata tömegesen szűri ki a hamis karszalaggal belépőket” – nyilatkozta Kurucsai János a SZIN sajtószóvivője, majd hozzátette: „A Szegedi Rendőrkapitányság gyors és hatékony munkájának köszönhetően elfogta azt a gyanúsítottat, aki az ügy hátterében állhat”.

A szegedi nyomozók csütörtökön tartott házkutatások során több száz hamis karszalagot foglaltak le. L. Ádámot a Szegedi Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik